woensdag 3 december 2014

Magical Medicin Bean Tree

klik op de afbeelding om te verkleinen indien nodig :P


6 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha Syb, jij schrijft over bonen planten en ik zit hier net met de zaadcatalogus op mijn schoot om zaden voor de moestuin te bestellen voor volgend jaar. Vind je het leuk als ik jullie ook een pakketje zaden stuur? Of ben jij daar niet meer volgend voorjaar? Laat maar even weten en zo ja, wat voor soort dingen (en een adres). Zelf hebben we net aardperen geoogst en daar soep van gekookt.Apart!

  Zeg, vieren jullie daar ook zulk soort dingen als kerst en oud en nieuw? of zijn daar andere "hoogtepunten". Wij zullen je wel missen met kerst; da's toch een beetje zo'n familieding. Is het daar al een beetje winter (koud?)? Als we nog warme sokken of een das moeten breien voor je dan horen we het wel.

  Wist je trouwens al dat we opa en oma hebben verhuisd? Ze wonen nu op nr. 20; 't is maar dat je het weet. Groetjes en veel warmte toegewenst,
  mam

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey! dat is toevallig ik ga ook aardperen soep maken! Mis Sybren ook bij de kerst merk ik, is toch altijd wel leuk even bij elkaar komen.
   Ouders van Sybren wanneer komen jullie gezellig is langs? (staat hier nog zijn fiets en wat spulletjes) Gezellig samen Sybren missen hihi..

   Verwijderen
 3. Ja Johanna, je hebt gelijk en het staat al een hele tijd op de agenda, maar het komt er steeds niet van! Maar we gaan het zsm doen; ik mail je.
  groetjes, Jos

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey Sieb!
  Mooi om je verhalen te lezen en 'n beetje te zien van wat je meemaakt en hoe je nu leeft.
  Het doet me deugt te lezen dat je het goed hebt, en van het geëikte pad af aan het trippen bent, haha!

  Geniet ervan kerel! Dikke knuffel van mij, Rob.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha keigrappig om dit te lezen! Koud? Het is hier T-shirtjesweer, En dat terwijl vorig jaar 80 procent van de bomen zwaar beschadigd zijn door extreme sneeuw, waardoor de omgeving eruitziet als een bovengrondse begraafplaats van witte stammen van berkenbomen die door het gewicht van ijsvorming zijn omgeknapt. Kroatie zijn we nu, maar ook in Hongarije was het weer raar, van winter naar lente weer. Ze vermoeden hier dat ze met het weer aan het kloten zijn, alsin, experimenten. Nu ben ik niet zo'n 'conspiracy' theorieliefhebber, maar hoe meer je met de natuur leeft hoe zichtbaarder de menselijke hand erin wordt. Goed alle heilige aardperen op een stokje, een warme knuffel voor kerst toegewenst iedereen!

  BeantwoordenVerwijderen